Bug reporting & feedback Page 115

  • Page

    of 120 First / Last

  • dominalien 2 Jul 2013 09:49:10 6,848 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    I've mentioned this before, but it's recently become more annoying and I'd really like to draw attention to this again:

    Threads started by someone I have on ignore only sporadically appear in normal old-skool view (they always appear in "posted in", though) and when within a thread, there's no previous-next page navigation for such threads.

    Pretty please?

    PSN: DonOsito

  • Deleted user 2 July 2013 09:56:39
    My biggest bug-bear is the PM counter not reflecting how many PMs I actually have. Apparently I have 129 pages of PMs. Also, the inability to delete sent messages.
  • Der_tolle_Emil 3 Jul 2013 20:59:27 7,299 posts
    Seen 17 hours ago
    Registered 9 years ago
    I was mentioned in a thread and didn't get a PM. Not really much of an issue but this is the first time this has happened as far as I know. Maybe the mention was for @null (I'm sure you know the bug I'm talking about) and only was changed for my name by editing the post - not sure if editing triggers the PM.
  • spindizzy 8 Jul 2013 15:30:14 6,438 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 10 years ago
    I keep getting requests for username and password to access the eurogamer CMS. It's on forum, on main site, on my laptop and on my iPhone.
  • MrTomFTW Moderator 8 Jul 2013 15:37:24 37,812 posts
    Seen 2 minutes ago
    Registered 11 years ago
    Talk about unforeseen circumstances!

    Follow me on Twitter: @MrTom
    Voted by the community "Best mod" 2011, 2012 and 2013.

  • AcidSnake 8 Jul 2013 20:45:12 7,241 posts
    Seen 10 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Same cms user/pass glitch here...

    Chrome for android, HD version of the site...

    AcidSnake - He can't see your sig, avatar, images or vids and talks about himself in the third person because he's proper old-skool...UID 24017

  • mukki 8 Jul 2013 22:29:16 44 posts
    Seen 7 days ago
    Registered 7 years ago
    Same here, chrome osx and chrome ios
    I think had the same on safari but not at computer at the moment
  • graysonavich 6 Aug 2013 13:48:13 7,320 posts
    Seen 39 minutes ago
    Registered 4 years ago
    Waiting for www.facebook.com
    Waiting for www.facebook.com
    Waiting for www.facebook.com
    Waiting for www.facebook.com
  • RockyMotion 26 Aug 2013 13:29:44 2,737 posts
    Seen 23 minutes ago
    Registered 5 years ago
    When my internet becomes slow (which happens often), some things don't appear on Chrome. News and thread titles, usernames, forum posts and the article texts just don't load, even after stuff like ads and pictures have.

    When I refresh or leave the page, these things do appear for a split second before the page changes. It's really annoying.

    I dunno if the same happens with Firefox. I'll test it if it happens again.

    If you guys could fix this, that'd be great.
  • mal 3 Sep 2013 15:18:36 22,453 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 13 years ago
    It may just be me, but search results just aren't loading at the moment. HD view, firefox yadda yadda. I just get the side headers and footers with blank space in between.

    Cubby didn't know how to turn off sigs!

  • HoriZon 5 Sep 2013 17:58:11 13,529 posts
    Seen 30 minutes ago
    Registered 11 years ago
    New Google search much better, well one hopes....

    I used to be a gamer like you, then I took an arrow in the knee.

  • Mr-Brett 5 Sep 2013 18:02:46 12,767 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    mal wrote:
    It may just be me, but search results just aren't loading at the moment. HD view, firefox yadda yadda. I just get the side headers and footers with blank space in between.
    Same here, I'm not sure if it's an improvement or not.

    Portable view - Never forget.

  • monkman76 12 Sep 2013 12:18:30 4,174 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 6 years ago
    The green dots signifying "new unread post(s) in this thread" haven't been working properly for days now, on Chrome on both PC and Android. Sometimes they reflect what I've seen but more often they don't - either the whole front page is "read" (no green dots) or "unread" (green dots on every thread).

    Sort it aaaaht! (please)
  • mcmothercruncher 18 Sep 2013 18:17:43 6,798 posts
    Seen 24 minutes ago
    Registered 8 years ago
    This may not be a bug with the site- it may be a bug with my intellect...

    The main GTAV thread behaves really oddly for me on my ios6 ipad mini. Often it won't show up at all in the General Gaming thread and I'll need to visit via the Favourites function. Also, once in that thread, there isn't the page next/back etc bar present so there's no way to navigate through the pages.
    Am I smoking too much crack?
  • nickthegun 18 Sep 2013 18:22:13 59,449 posts
    Seen 47 seconds ago
    Registered 9 years ago
    Text keeps vanishing at random too. The forums a bit fucked.

    ---------------------------------------------------------
    He totally called it

  • dominalien 18 Sep 2013 18:22:18 6,848 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    Do you have the original poster on ignore?

    PSN: DonOsito

  • mcmothercruncher 18 Sep 2013 18:33:56 6,798 posts
    Seen 24 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Interesting, don't think I've anyone on ignore, but will double check.

    Edited by mcmothercruncher at 18:34:15 18-09-2013
  • mcmothercruncher 18 Sep 2013 18:36:35 6,798 posts
    Seen 24 minutes ago
    Registered 8 years ago
    ... working. Free beer for you!

    And, sorry Dante. Actually, no, not sorry, as not even viz is ignored you were probably being a right twonk.
  • mAc6 18 Sep 2013 18:44:15 581 posts
    Seen 44 seconds ago
    Registered 3 years ago
    notifications screen doesnt stick, it shows for millisec and goes away again. Not that important but still thought i report just in case (IE x360 version) :)
  • FuzzyDuck 24 Sep 2013 20:08:27 4,022 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 4 years ago
    mcmothercruncher wrote:
    This may not be a bug with the site- it may be a bug with my intellect...

    The main GTAV thread behaves really oddly for me on my ios6 ipad mini. Often it won't show up at all in the General Gaming thread and I'll need to visit via the Favourites function. Also, once in that thread, there isn't the page next/back etc bar present so there's no way to navigate through the pages.
    Am I smoking too much crack?
    This also happens to myself.
  • KayJay 29 Sep 2013 08:06:22 5,287 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 8 years ago
    Just reading the "Cosplay at Eurogamer" thread. Very amusing! :)

    Clicked the awesome Ironman youtube link Goodfella posted, my iphone switched to the youtube app, watched the video and when I returned to EG in Safari there was a full page advert for "iphone.mobvids.net".

    It's got some pretty rude pics on the front page that I expect some of the younger readers might not appreciate.

    Anyway not sure if it was a bug on my phone or if it's the site.
    Thought I'd let you know. No harm done here.
  • dominalien 29 Sep 2013 08:17:09 6,848 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    I'm pretty sure the ads shown are tailored to your browsing habits. So... yeah.

    PSN: DonOsito

  • KayJay 29 Sep 2013 08:25:51 5,287 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 8 years ago
    :)
    Maybe the little banner at the top, though quite when I'd need the charter a plane I don't know!

    But this thing was full screen. Really strange and random.

    Edited by KayJay at 08:26:59 29-09-2013
  • FuzzyDuck 30 Sep 2013 13:26:58 4,022 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 4 years ago
    What's the shizz with only being able to see the GTA V thread if I sign out of my account?

    Getting pretty tedious at this stage!
  • craigy Staff 30 Sep 2013 13:28:54 7,597 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 8 years ago
    @FuzzyDuck can you explain what's happening in a bit more detail?
  • mrpon 30 Sep 2013 13:34:36 28,754 posts
    Seen 1 minute ago
    Registered 8 years ago
    nickthegun wrote:
    Text keeps vanishing at random too. The forums a bit fucked.
    This getting sorted craigy?

    Give yourself 5 or gig, you're worth it.

  • FuzzyDuck 30 Sep 2013 13:38:45 4,022 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 4 years ago
    @craigy Yessir!

    It can vary a bit, but what's happening most frequently (as it is right now) is I can only see the GTA V thread - the on titled "Grand Theft Auto V (
  • craigy Staff 30 Sep 2013 13:50:00 7,597 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 8 years ago
    You can only see the GTA V thread? That's definitely not right :D

    Do you have any browser extensions installed that might be altering the page? Spoiler blockers, adblock, anything like that?
  • FuzzyDuck 30 Sep 2013 13:56:32 4,022 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 4 years ago
    @craigy Yessir!

    The thread - the one called Grand Theft Auto V (SPOILER WARNING) is only visible to me if it is under "latest post". If I click on this I am taken to the first page of it, only some of the posts present on that page are visible, and the drop down box for selecting the page is missing completely. I can still post a comment (and have been doing that so I can jump to the last page).

    If I go into the "general gaming" sub forum, the thread title is invisible/not present, and the only way I can make it appear is to sign out, click on the last page of comments, then sign back in.

    It happens on both Chrome and Firefox (both up to date, running on 64-bit Windows 7), I haven't changed any browser settings for months (this started about a week ago), I regularly clear my browers too. I have AVG Free run scheduled scans 3 times a week and (just being paranoid) I ran Malware Bytes in safe mode, all clean (I'm clued up on computer safety and I've never experienced malware). Think the only change to my 'pooter's environment this last while was installing CCleaner and doing a registry clean up with it, but that was weeks before this started.

    Ta muchly for the reply craigy! :)
  • craigy Staff 30 Sep 2013 14:01:03 7,597 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 8 years ago
    I don't know how to break it to you, but you are ignoring the original poster of the GTA 5 thread! That will be why it isn't appearing correctly.

    You can edit your Ignored user list here:
    http://www.eurogamer.net/profiles/FuzzyDuck/edit/ignored
  • Page

    of 120 First / Last

Log in or register to reply