i was able to post on EG, then suddenly i can't, then i can again

  • Page

    of 1

    Previous Next
  • orangpelupa Journalist & Developer, Gamexeon 21 May 2013 14:00:09 41 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    Hello Eurogamer

    i encountered weird bug.

    Usually i can post comment and access EG forum. But sometime, suddenly i wont be able to post comment or access EG forum.

    After i submit my comment, the comment loading will come and my comment will disappear into the abyss.

    If i go to EG forum, it will say that "you did not have access" or something like that.

    But sometime i will be able to post comment and access forum again, like today :)

    Looking at my Activity history, since 3 months ago i was unable to post comment or access the forum.

    Im hoping i will be able to access EG forum and post comment for the future too, not just today.

    Thanks
  • MrTomFTW Moderator 21 May 2013 14:02:48 42,096 posts
    Seen 1 minute ago
    Registered 12 years ago
    Did your post have a link in it, and a question mark at the end of the post?
  • nickthegun 21 May 2013 14:04:17 63,903 posts
    Seen 5 minutes ago
    Registered 9 years ago
    You are tripping up on EGs slightly enthusiastic anti-malicious code measures.

    If you post a question, for example, put a full stop or something after the question mark.
  • Salaman 21 May 2013 14:05:01 20,415 posts
    Seen 15 hours ago
    Registered 11 years ago
    If you make the exact same post again but add a space at the end (so it ends in a space, not in a question mark) you'll be fine.
  • Benno 21 May 2013 14:05:41 10,902 posts
    Seen 9 hours ago
    Registered 10 years ago
    ?
  • mrpon 21 May 2013 14:07:52 30,428 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 9 years ago
    And a link Benny.
  • nickthegun 21 May 2013 14:16:15 63,903 posts
    Seen 5 minutes ago
    Registered 9 years ago
    My knackers?
  • orangpelupa Journalist & Developer, Gamexeon 21 May 2013 14:22:25 41 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    hi, thanks the replies guys.

    it happen with anything i typed. six months ago or something i posted the screenshot to @eurogamer twitter but they did not give me reply :(

    i also contacted using http://www.eurogamer.net/contact.php and got no reply

    does eurogamer have other contact method? That i can use when i suddenly completely blocked again from EG?
  • nickthegun 21 May 2013 14:25:28 63,903 posts
    Seen 5 minutes ago
    Registered 9 years ago
    Yeah. Go apeshit on the forum and someone will read it eventually.
  • mal 21 May 2013 15:17:59 23,935 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 13 years ago
    The link+question mark thing doesn't seem to apply to posting main site comments, so that doesn't match the report in the OP.

    Can I clarify, in the OP you state you can't normally go to this forum. Do you mean you can't load http://www.eurogamer.net/forum or (as people here are assuming) than on trying to make a post to the forum you get a '403 forbidden' message?
  • Load_2.0 21 May 2013 15:23:32 20,820 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 12 years ago
    I had this problem a couple of weeks back when posting a link.

    Tried several different links and images, no question marks. Still got the 403 page.
  • mrpon 21 May 2013 15:33:52 30,428 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 9 years ago
    Yeah, and he was describing the c.urled nature of said scati. Which as we know, the c word is banned here.
  • orangpelupa Journalist & Developer, Gamexeon 21 May 2013 15:53:31 41 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    mal wrote:
    The link+question mark thing doesn't seem to apply to posting main site comments, so that doesn't match the report in the OP.

    Can I clarify, in the OP you state you can't normally go to this forum. Do you mean you can't load http://www.eurogamer.net/forum or (as people here are assuming) than on trying to make a post to the forum you get a '403 forbidden' message?


    the error i got is something looks like that.
  • mrpon 21 May 2013 15:55:07 30,428 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 9 years ago
    Perhaps someone is trying to tell you something. 131 times.
  • orangpelupa Journalist & Developer, Gamexeon 21 May 2013 16:49:57 41 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    its a bunch of "mentions" :D
  • mal 21 May 2013 19:42:28 23,935 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 13 years ago
    Ah, okay. That's not the usual sort of server error I see. You're registered 4 years ago, so I'd have thought the new user restrictions shouldn't apply to you (and they shouldn't apply if you're only trying to look at the forum, either).
  • MrTomFTW Moderator 21 May 2013 19:55:26 42,096 posts
    Seen 1 minute ago
    Registered 12 years ago
    If you go to http://www.eurogamer.net/inbox do you get the same error?
  • Dirtbox 21 May 2013 20:02:40 81,283 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 13 years ago
    Obviously they think you're a cunt, just take the hint and do one.
  • orangpelupa Journalist & Developer, Gamexeon 21 May 2013 20:44:15 41 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    MrTomFTW wrote:
    If you go to http://www.eurogamer.net/inbox do you get the same error?
    hi tom, today its already working normal thats why i can make this post on the bug report forum :D

    last time i got the bug, i still can go to the inbox to see that i have mentions on comments. But i cant place a reply.

    if i place a reply, my reply looks submitted correctly (no error) but it just disappear into the void.

    is it okay if i tweet you the next time i got completely blocked again from EG?

    Although i'm hoping that the problem already, ultimately, cured :D


    EDIT:
    To be clear, the screenshot i posted above are a mock-up of the problem. I re-create it using my memory, including the yellow/orange error box. I just can't erase it from memory.

    Imagine, suddenly cant comment on EG for months :D
    oh the horror

    Edited by orangpelupa at 20:47:11 21-05-2013
  • MrTomFTW Moderator 21 May 2013 22:01:55 42,096 posts
    Seen 1 minute ago
    Registered 12 years ago
    @orangpelupa Heh, don't tweet me. I'm not a member of staff, I was just trying to help :)
  • Salaman 21 May 2013 22:56:28 20,415 posts
    Seen 15 hours ago
    Registered 11 years ago
    So tweet Tom next time there's a bug, a spammer or I want to complain about a thread thats derailed, a user that's being a bit cuntish or anything EG/forum related?

    Gotcha!
  • orangpelupa Journalist & Developer, Gamexeon 9 May 2014 13:37:16 41 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    just want to say that, its been 1 year since this post and

    THANK YOU Eurogamer.
    The bug has never occurerd again :)
  • Salaman 9 May 2014 15:19:56 20,415 posts
    Seen 15 hours ago
    Registered 11 years ago
    The system works! I think you should be thanking Tom though.
  • Page

    of 1

    Previous Next
Log in or register to reply