iPhone after the 6.1 update, 3G problem?

  • Page

    of 1

    Previous Next
  • Fake_Blood 6 Feb 2013 11:18:11 4,286 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 5 years ago
    4S here, can't get a stable 3G connection after the 6.1 update. There's a thread about it on apple.com but I was wondering if anyone else has the same problem on here.
  • Rusty_M 6 Feb 2013 12:12:17 4,761 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 7 years ago
    I haven't noticed a change in my ability to pick up 3G

    The world is going mad. Me? I'm doing fine.

  • TarickStonefire 6 Feb 2013 14:58:00 3,240 posts
    Seen 1 day ago
    Registered 3 years ago
    I haven't noticed that problem with my 4S. Instead, mine has started turning itself back on whenever I turn it off (unless it's charging, ironically) and running up the Usage timer even when it's on Standby, wearing the battery down at double the usual speed.

    But no 3G issues, so can't help with that!

    Edited by TarickStonefire at 15:15:06 06-02-2013

    Any Netflix library in the world for a couple of quid a month? Gimme!

  • SuperCoolEskimo 6 Feb 2013 15:05:54 9,930 posts
    Seen 39 minutes ago
    Registered 7 years ago
    I have a 4S on Vodafone and my 3G is fine on 6.1.

    One thing I've had a problem with lately is my custom words into my keyboard have disappeared. Usually words that aren't in the default dictionary will go in there automatically once you've typed them a few times, and then autocorrect will even correct to it if I type it incorrectly. But now my phone has forgotten all my custom words which is annoying.
  • Fake_Blood 6 Feb 2013 15:54:38 4,286 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 5 years ago
    Ah well it was worth a try.
    This the thread I mentioned:

    https://discussions.apple.com/thread/4757403?start=0&tstart=0

    Do you guys have LTE in the uk?
  • Fake_Blood 6 Feb 2013 15:57:11 4,286 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 5 years ago
    Is there any way to go back to 6.0.2?
    With a JB maybe?
  • striker 6 Feb 2013 15:57:57 2,603 posts
    Seen 1 month ago
    Registered 13 years ago
    Actually, I do have a problem with 3G.

    It randomly stops working (loses connection), even though it still shows "3G" and full bars on the top of the screen.

    Turning on and off "Airplane mode" solves it for a while.
    With 3G turned off, Edge works as usual.

    Edit: in Portugal, btw.

    Edited by striker at 15:58:12 06-02-2013
  • Fake_Blood 6 Feb 2013 15:59:32 4,286 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 5 years ago
    That's EXACTLY the problem I have, drops 3G even on full bars.

    Brussels here.

    Edited by Fake_Blood at 16:00:06 06-02-2013
  • Page

    of 1

    Previous Next
Log in or register to reply