what is sycom1?

  • Page

    of 1

    Previous Next
  • Tonka 19 Dec 2012 16:19:44 26,471 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 14 years ago
    I installed a WiFi analyser app the other day and found that two networks shared the same channel as mine.

    One called a regular first name and one called sycom1. The latter only showed up every now and then and was rather weak at that.

    I changed my channel and had a look on my app again. The one called sycom1 had changed as well.

    Weird... Is it some router thing? Some feature to do something. Have I been hijacked or is it THEM?
  • Dirtbox 19 Dec 2012 16:34:01 89,295 posts
    Seen 37 minutes ago
    Registered 15 years ago
    Post deleted
  • Tonka 19 Dec 2012 16:34:59 26,471 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 14 years ago
    And so it begins
  • Dirtbox 19 Dec 2012 16:35:35 89,295 posts
    Seen 37 minutes ago
    Registered 15 years ago
    Post deleted
  • oceanmotion 19 Dec 2012 16:41:15 17,260 posts
    Seen 13 hours ago
    Registered 14 years ago
    My internet has slowed to a crawl after searching that.

    Must be monitoring..

    Going dark.
  • Tonka 19 Dec 2012 18:03:14 26,471 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 14 years ago
    I've unplugged my router and will only use 3g until this is solved.
  • neilka 19 Dec 2012 18:05:10 20,574 posts
    Seen 41 minutes ago
    Registered 12 years ago
    Deckard1 wrote:
    A quick google brought me to this


    hot
  • Page

    of 1

    Previous Next
Log in or register to reply

Sometimes posts may contain links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.