Logitech Harmony Remote Control Page 3

  • Page

    of 3 First / Last

    Next
  • Googleboogle 15 Nov 2010 22:44:03 46 posts
    Seen 24 hours ago
    Registered 4 years ago
    Play have the harmoney 300 for 17.99 half price today
  • Vice.Destroyer 15 Nov 2010 22:55:28 5,791 posts
    Seen 54 minutes ago
    Registered 7 years ago
    Less buttons? ?No screen? Not sure if this will do the trick. Don't think that Logitech do what you want.
  • Googleboogle 15 Nov 2010 23:18:10 46 posts
    Seen 24 hours ago
    Registered 4 years ago
    The 300 is the same from play as the 300i at amazon. But it's Matt black not glossy. (or the otherway round)Also 11quid cheaper
  • Vice.Destroyer 15 Nov 2010 23:26:50 5,791 posts
    Seen 54 minutes ago
    Registered 7 years ago
    I hadn't seen your post before I posted Googleboogle :)
    You're right, your choice is the smarter choice. Good find.
  • Lexx87 15 Nov 2010 23:31:33 20,869 posts
    Seen 1 month ago
    Registered 8 years ago
    Googleboogle is the best username i've seen in ages.

    Speak the truth hussy!

  • BravoGolf Moderator 16 Nov 2010 00:42:19 12,734 posts
    Seen 1 day ago
    Registered 11 years ago
    CrispyXUK64 wrote:
    Do they make one with less buttons and no screen?

    Yes, see Harmony 1100
  • Gambit1977 16 Nov 2010 08:46:28 9,543 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    I've got a 555 and love it, but can anyone else work it out when I'm not here? Nooooo...I think I need one of those touch screen ones, they look the business.
  • Zomoniac 16 Nov 2010 08:50:02 7,402 posts
    Seen 1 day ago
    Registered 10 years ago
    BravoGolf wrote:
    CrispyXUK64 wrote:
    Do they make one with less buttons and no screen?

    Yes, see Harmony 1100

    ??

    That's a pretty big screen for one with no screen.
  • mikew1985 16 Nov 2010 09:23:25 12,046 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 7 years ago
    Gambit1977 wrote:
    I've got a 555 and love it, but can anyone else work it out when I'm not here? Nooooo...I think I need one of those touch screen ones, they look the business.

    Despite being obviously superior to a normal remote and being really easy to use, they're also really easy to misuse and hard to understand for people who aren't technical at all.

    My girlfriend is getting better at it buit at first she didn't have a clue.

    Also if one of the devices doesn't get switched on and the help button doesn't auto corrrect it, she'll never figure it out. They really can be confusing in fairness though (when you don't really understand what they do)
  • AlcohollicA 30 Dec 2010 20:33:59 2,355 posts
    Seen 40 minutes ago
    Registered 10 years ago
    Just set up my new Logitech 300. Seems to work well.

    Its handy pressing the watch tv button to turn on the tv, amp, sky box. I wish I could program some more buttons to that level. Guess thats what the more expensive models are for.
  • Psychotext 11 Jan 2013 16:06:31 52,777 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    Bumping a massively ancient thread...

    Can anyone recommend a universal remote which will work with the PS3? I've got somewhere around 6 different remotes now and it's starting to piss me off.
  • THFourteen 11 Jan 2013 16:14:24 31,804 posts
    Seen 6 minutes ago
    Registered 9 years ago
    i had to buy the ps3 adaptor for my logitech harmony but it does work once you have one.

    it needs an extra power socket though.
  • Psychotext 11 Jan 2013 16:21:07 52,777 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    That sounds a bit... well... shit.
  • crispyduckman 11 Jan 2013 16:27:52 1,846 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 6 years ago
    I have a Harmony and use it with my PS3 with HDMI control, not the bluetooth adapter. Essentially, when in PS3 mode, the Harmony controls the TV and the TV controls the PS3. Works with most modern TVs I think - mine is pretty old. My Panasonic calls HDMI control Viera Link, which is confusing. Needs a bit of tinkering with the settings and has some limitations - e.g. only switches the PS3 off if it's on the XMB and not in an app or game.

    You could get this and use the bluetooth adapter with a Harmony or another better remote. This is what I might do to overcome the HDMI control limitations. Presumably I'll have to get the Harmony to learn the All in One's commands.

    PSN/XBL/Steam/Origin: crispyduckman

  • Psychotext 11 Jan 2013 16:29:02 52,777 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    Maybe I'll just keep my PS3 remote and buy a universal for everything else. I assume these Harmony things are good then?
  • Psychotext 11 Jan 2013 16:29:35 52,777 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    I don't think mine has that HDMI control thing.
  • Chopsen 11 Jan 2013 16:30:14 15,161 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 9 years ago
    I've got one. It's good for a universal remote, but I sill find myself picking up the individual ones from time to time.
  • Psychotext 11 Jan 2013 16:31:47 52,777 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    I only generally tend to use a handful of functions. Volume, change HDMI, arrows, ok. I think that's pretty much it.

    Oh, and play / stop on the PS3.
  • crispyduckman 11 Jan 2013 16:33:18 1,846 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 6 years ago
    @Psychotext Or you could pick up the All in One for 17.79 at the mo and then splash out on a Harmony later if you feel you need the LCD screen etc.

    PSN/XBL/Steam/Origin: crispyduckman

  • Psychotext 11 Jan 2013 16:36:49 52,777 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    Looks alright. Might give it a go, ta.
  • Page

    of 3 First / Last

    Next
Log in or register to reply