"video not found or access denied"

  • Page

    of 1

    Previous Next
  • Deleted user 6 March 2012 19:20:26
    I get this when trying to watch any video on the site lately. Any ideas why, anyone?
  • MisterBee 7 Mar 2012 22:02:54 118 posts
    Seen 2 years ago
    Registered 8 years ago
    No idea but I'm getting this as well. :-(
  • rare_uk 7 Mar 2012 22:05:27 3,592 posts
    Seen 3 days ago
    Registered 14 years ago
    I get the infamous swirly buffering icon as used in the virginmedia ads, when watching the HD vids on the iPad.
  • spamdangled 7 Mar 2012 22:10:12 28,004 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 7 years ago
    Are you using Firefox 10.0.2 by any chance? Since I upgraded, I have the same problem.
  • MrTomFTW Moderator 7 Mar 2012 22:10:42 43,192 posts
    Seen 28 minutes ago
    Registered 13 years ago
    Works OK for me, Chrome v17.0.963.66 Win7 64-bit.
  • craigy Staff 8 Mar 2012 10:18:41 8,315 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 9 years ago
    If you're using AdBlock our video player won't work. If you're not using AdBlock and still having problems, let me know! Otherwise turn AdBlock off :D
  • Deleted user 8 March 2012 10:21:34

    I just download 'em.
  • Toothball Moderator 8 Mar 2012 18:40:50 378 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 10 years ago
    If videos aren't going to work with Adblock on, would it instead be possible for it to say that instead of that 'not found' message. It confused me for a whole minute there, until I went looking for this thread.
  • MisterBee 8 Mar 2012 21:16:12 118 posts
    Seen 2 years ago
    Registered 8 years ago
    Yay, videos are working now. Bah, this is some cunning ploy to get ads going on your site. Damn you!
  • Page

    of 1

    Previous Next
Log in or register to reply