Unofficial Eurogamer Android App V2 Page 31

  • Page

    of 59 First / Last

  • theguy 14 Apr 2012 00:56:49 868 posts
    Seen 35 minutes ago
    Registered 6 years ago
    Thanks for the update
  • phycus 14 Apr 2012 08:17:37 302 posts
    Seen 3 months ago
    Registered 8 years ago
    Having to use the website even in mobile view is just awful.  Sooooo damn slow even over wifi. 

    Definitely add a donate button next update and I'll gladly contribute.
  • rockavitch 16 Apr 2012 13:48:03 895 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    No article is available today.
  • mrpon 16 Apr 2012 14:00:21 32,517 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 10 years ago
    Someone mentioned the RSS feed going tits up, I'm sure it's not a coincidence.
  • mrpon 16 Apr 2012 14:00:21 32,517 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 10 years ago
    Post deleted
  • kadooosh 16 Apr 2012 19:30:01 2,675 posts
    Seen 8 seconds ago
    Registered 6 years ago
    Nothing working on thw news feed :-(
  • freakybun 16 Apr 2012 23:06:55 635 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 13 years ago
    keep that browser warmed up for a little while longer.

    EG got back to me today to say that it should be fixed soon.  They're gonna work on it, hopefully tomorrow.
  • phycus 17 Apr 2012 17:32:44 302 posts
    Seen 3 months ago
    Registered 8 years ago
    freakybun wrote:
    keep that browser warmed up for a little while longer.

    EG got back to me today to say that it should be fixed soon.  They're gonna work on it, hopefully tomorrow.
    thanks freaky... Looks a though the fix is now live.
  • theguy 17 Apr 2012 19:41:07 868 posts
    Seen 35 minutes ago
    Registered 6 years ago
    Screenshots don't work though but thanks!
  • Dougs 17 Apr 2012 20:17:26 79,440 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 14 years ago
    App looks awesome on ICS!
  • phycus 17 Apr 2012 21:08:18 302 posts
    Seen 3 months ago
    Registered 8 years ago
    theguy wrote:
    Screenshots don't work though but thanks!
    Work for me.
  • rockavitch 18 Apr 2012 06:50:05 895 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 6 years ago
    Screenshots are touch and go for me, usually a refresh shows missing ones.

    Not complaining, as I said before it's a great app so cheers for keeping it supported and all the other stuff I don't understand (gotta give praise when due)
  • freakybun 19 Apr 2012 10:35:08 635 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 13 years ago
    Oh!

    The forum categories are having troubles, its something outside my control.

    I'll let you know what's up when I know more later.

    Unless of course its just me?
  • SolidSCB 19 Apr 2012 12:06:00 9,662 posts
    Seen 56 minutes ago
    Registered 7 years ago
    Not just you. Forum isn't loading for me at all on the app.
  • freakybun 19 Apr 2012 14:25:17 635 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 13 years ago
    All fixed now :)

    The EG API Guy turned this around super quick.
  • SolidSCB 19 Apr 2012 14:29:58 9,662 posts
    Seen 56 minutes ago
    Registered 7 years ago
    Bloody hell! That was quick! Great stuff.
  • mrpon 3 May 2012 13:58:05 32,517 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 10 years ago
    Spoilers not working on the app I'm afraid freaky. I've updated to ICS on my SG2 so perhaps it could be that, any non-ICS people want to chip in?

    This sentence should be spoilered!

    Edited by mrpon at 14:00:08 03-05-2012
  • Jono62 3 May 2012 14:52:31 16,590 posts
    Seen 46 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Not spoilered on my DHD.
  • Vortex808 3 May 2012 14:57:40 10,972 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 8 years ago
    mrpon wrote:
    Spoilers not working on the app I'm afraid freaky. I've updated to ICS on my SG2 so perhaps it could be that, any non-ICS people want to chip in?

    Now you mention it, I noticed spoilers weren't working any more the other day. I've also updated to ICS in the last few weeks, so not sure if it's that or not.

    The time stamps are the bit that keep buggin me, as I keep re-reading old posts.

    You'd think I'd remember by now /o\
  • Jono62 3 May 2012 15:01:40 16,590 posts
    Seen 46 minutes ago
    Registered 8 years ago
    @Vortex808 - That throws me too. Is it set to GMT?
  • theguy 3 May 2012 15:43:59 868 posts
    Seen 35 minutes ago
    Registered 6 years ago
    I don't have ICS but mentioned the problem I have with spoilers a few pages back but some screenshots just don't work for me...
  • freakybun 3 May 2012 16:00:49 635 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 13 years ago
    mrpon wrote:
    Spoilers not working on the app I'm afraid freaky. I've updated to ICS on my SG2 so perhaps it could be that, any non-ICS people want to chip in?

    This sentence should be spoilered!
    Hmmm, must be something in the API. I will have a look. 

    Also, sorry for the delay in fixing up the forum dates, I promise ill sort it by the end of the weekend.  Its kinda doing my head in now!
  • phycus 3 May 2012 19:25:20 302 posts
    Seen 3 months ago
    Registered 8 years ago
    FYIF - Crashing when viewing screenshots articles.

    Edit: n64 one certainly

    Edited by phycus at 19:26:16 03-05-2012
  • suicida 4 May 2012 17:53:56 258 posts
    Seen 3 weeks ago
    Registered 10 years ago
    Hi Freaky. The app crashes when I click on the Google Play link in the Death Rally app of the day review.

    Edited by suicida at 10:19:59 05-05-2012
  • theguy 4 May 2012 20:37:55 868 posts
    Seen 35 minutes ago
    Registered 6 years ago
    Eurogamer posted a broken link I think. The correct obe is in the comments and that works
  • freakybun 4 May 2012 21:21:00 635 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 13 years ago
    Thanks for the heads up, I'm going to find some time this weekend to sort out all the issues of late.

    Everything's now in its right place in our new house so I should be able to sort things out.
  • byron_hinson 9 May 2012 09:49:37 1,525 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 13 years ago
    Great app. Just got it off the play store for the one x. Good work
  • freakybun 13 May 2012 12:41:15 635 posts
    Seen 8 hours ago
    Registered 13 years ago
    Hi all,

    I finally got around to fixing a couple of things. Update 2.43 should be trickling out as I type this.

    Forum dates are fixed, as are spoilers.

    I've also taken a look at the randomly broken screenshots. EG publish 3 variants, a full size picture, a preview and a thumbnail.

    For many of the screenshots published, I get a 404 for the preview and thumbnail URLs. So it looks like they don't always publish these images.

    By default, "Large Gallery Images" in the app's preferences is disabled. As a result, the app will pick the preview URL.

    .. which often gives a 404 and you'll see a brief attempt to load the picture and then it gives up.

    So there are two things to do.

    :: enable large gallery images
    (only old devices with low memory might have issues)

    :: wait for me to rewrite the gallery code!


    As always, shout if you get any problems.
  • DodgyPast 13 May 2012 18:43:43 9,180 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 11 years ago
    Thanks cheers for finding the time.
  • Vortex808 13 May 2012 19:06:29 10,972 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 8 years ago
    Thanks as ever freakybun.

    Get that donate button sorted and I'll gladly get you a pint in thanks!
  • Page

    of 59 First / Last

Log in or register to reply

Sometimes posts may contain links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.