The site's running like a dog Page 15

  • Page

    of 15 First / Last

    Next
  • spindle9988 6 Feb 2014 09:49:26 3,746 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 8 years ago
    I thought it was my work server at first

    Xbox gamertag Clumsy Shooter
    PS ClumsyShooter
    WiiU Clumsy1

  • imamazed 6 Feb 2014 09:49:47 6,185 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 8 years ago
    Yeh it's borked
  • Buztafen 6 Feb 2014 09:51:02 16,810 posts
    Seen 7 hours ago
    Registered 7 years ago
    Bertie pulled the wrong cable out?
  • andijames 6 Feb 2014 10:06:42 2,847 posts
    Seen 13 hours ago
    Registered 8 years ago
    Have the EG Server mice gone on strike too?

    Although saying that seems to be better now!

    vivir el momento

  • Tomo 7 Feb 2014 22:00:17 14,074 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 12 years ago
    Possibly not the right thread, but that fucking Second Son advert is really fucking annoying. The hover button moving side to side is really obtrusive.

    Don't make me use AdBlock...
  • Load_2.0 7 Feb 2014 22:04:28 20,398 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 12 years ago
    At last! I bitched about it in the general site discussion thread.

    Terrible advert, designed to annoy.
  • BillMurray 10 Feb 2014 12:59:57 8,103 posts
    Seen 13 hours ago
    Registered 7 years ago
    Anyone had posts disappear today? I'm sure I posted a vid in the nuggets of joy thread but it's disappeared now.

    Edit* It's still in my post history, just not in the thread.

    Edited by BillMurray at 13:00:53 10-02-2014
  • b0rk 10 Feb 2014 13:24:25 3,441 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 9 years ago
    Ugh that loading...hold tight! pop-up on the front page is doing my head in, as is the black banner at the bottom of the page which appears whenever the page is scrolled down. I'm sure it wasn't there before, or at least it would fuck off whenever the HD tab was clicked on.

    Make it go away, code people! :mad:

    KILL FOR GAIN OR SHOOT TO MAIM \m/

  • Dirtbox 19 Aug 2014 17:15:07 80,593 posts
    Seen 3 minutes ago
    Registered 13 years ago
    Why are embedded youtube videos autoplaying?

    +1 / Like / Tweet this post

  • Kostabi 19 Aug 2014 17:15:54 5,347 posts
    Seen 7 hours ago
    Registered 10 years ago
    Was about to ask the same thing. It's piss annoying.
  • nickthegun 19 Aug 2014 17:27:44 62,792 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 9 years ago
    Dirtbox wrote:
    Why are embedded youtube videos autoplaying?
    Because this site doesnt do enough to alert your bosses that you are slacking off as it is.

    ---------------------------------------------------------
    funkula

  • MeBrains 23 Aug 2014 18:10:55 38 posts
    Seen 12 hours ago
    Registered 7 years ago
    I have the problem that a lot of js doesn't seem to work.

    I can't post comments on articles, can't reply, can't use DF's comparison tool etc etc.

    If you can read this, at least this "Post a comment" worked.

    edit: and it did. now, why doesn't it under articles EG?

    Edited by MeBrains at 18:11:22 23-08-2014
  • Malek86 23 Aug 2014 18:50:11 1,795 posts
    Seen 7 hours ago
    Registered 8 years ago
    Stuff on the main site doesn't work for me either at the moment. I guess the forum is using a different format.
  • mAc6 23 Aug 2014 20:14:18 998 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 3 years ago
    I seen dogs running pretty fast. Its on the little field near where i live, just around the corner actually.

    Im more of a catpetson myself but thats not the point
  • Dirtbox 11 Mar 2015 20:35:41 80,593 posts
    Seen 3 minutes ago
    Registered 13 years ago
    Up and down like a tart's knickers today.

    Incoming portable view?

    Edited by Dirtbox at 20:36:13 11-03-2015

    +1 / Like / Tweet this post

  • mal 11 Mar 2015 21:14:35 23,559 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 13 years ago
    Seemed okay to me. Sure it's not your end?

    Cubby didn't know how to turn off sigs!

  • wrinkly 11 Mar 2015 21:19:32 1,456 posts
    Seen 7 hours ago
    Registered 5 months ago
    His end has always been questionable.

    A Werthers Original

  • SolidSCB 11 Mar 2015 21:20:43 8,017 posts
    Seen 14 minutes ago
    Registered 6 years ago
    Been a bit dodgy for me today too.
  • mal 11 Mar 2015 21:24:01 23,559 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 13 years ago
    Probably an ad then. Or some other bit of javascript. The server itself has been responding fine to me.

    Cubby didn't know how to turn off sigs!

  • Page

    of 15 First / Last

    Next
Log in or register to reply