The site's running like a dog Page 11

  • Page

    of 15 First / Last

  • drhcnip 25 Apr 2013 21:46:25 2,480 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 5 years ago
    no, not been able to get on on ipad all night...
  • DrStrangelove 25 Apr 2013 21:49:33 3,612 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 5 years ago
    Sometimes there's no connection here, but it usually is up again a minute later.

    Nowhere near the constant connection fail I had a few months ago, for about two months.
  • SuperCoolEskimo 25 Apr 2013 21:56:13 9,762 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 7 years ago
    Posted in the bugs thread but yes, veeeery slow on Safari, perfectly fine in Chrome.
  • ibenam 25 Apr 2013 22:00:38 1,378 posts
    Seen 1 day ago
    Registered 7 years ago
    Stuggling to load anything on VITA. Format is all borked when eventually loads.
  • DrStrangelove 25 Apr 2013 23:03:29 3,612 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 5 years ago
    SuperCoolEskimo wrote:
    Posted in the bugs thread but yes, veeeery slow on Safari, perfectly fine in Chrome.
    You could say that about any site, couldn't you?
  • kentmonkey 25 Apr 2013 23:14:55 20,545 posts
    Seen 5 minutes ago
    Registered 10 years ago
    Been shit on Firefox since last night. Came back a bit today, but since about 15:00 it's been really slow.
  • Harmonica 25 Apr 2013 23:47:35 966 posts
    Seen 22 hours ago
    Registered 9 years ago
    It's been loading at a crawl for me all day, about a minute per page, any page, maybe more (and it's not loading in content gradually, it's just not loading anything for 60 seconds then it'll appear at once). static.eurogamer seems to be the thing thats hanging up, but Chrome users would know better with their page monitor. Unless it's working in Chrome? (why?)

    Just seems like garden variety server issues.
  • RobTheBuilder 26 Apr 2013 00:23:23 6,521 posts
    Seen 9 months ago
    Registered 10 years ago
    All day on both iphone/safari and Chrome. Not quite as unbearably slow now, but it's been basically unusable for hours.
  • Bremenacht 26 Apr 2013 00:26:22 17,710 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 7 years ago
  • Bremenacht 26 Apr 2013 00:27:11 17,710 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 7 years ago
  • Bremenacht 26 Apr 2013 00:27:26 17,710 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 7 years ago
    Sorry. Thread title n'all.
  • dominalien 26 Apr 2013 06:56:57 6,848 posts
    Seen 9 hours ago
    Registered 8 years ago
    Yeah, it's been bothering me for a while now. The site's running unlike any dog I've seen, except for one with no legs. Dogs run really well, you know.

    Anyway, I have a similar experience as others here. Works fairly well on FF on the computer, works fine in Chrome on iOS, is practically unusable in Safari on iOS.

    Edited by dominalien at 06:57:51 26-04-2013

    PSN: DonOsito

  • Ginger 26 Apr 2013 06:57:20 6,829 posts
    Seen 21 hours ago
    Registered 12 years ago
    Bremenacht wrote:
    Sorry. Thread title n'all.
    yup, still. Each load is taking about a minute or so

    London open taekwondo champion

  • Shikasama 26 Apr 2013 07:19:08 6,721 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 6 years ago
    I' going to jump to a conclusion and declare it's because of all of the Outbrain shite they are stuffing into most pages.
  • dr_swin 26 Apr 2013 07:20:12 4,887 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 9 years ago
    I'm struggling with it on Firefox as well.
  • jellyBelly 26 Apr 2013 07:22:32 408 posts
    Seen 12 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Unusable on Safari, mac/phone, fine on Chrome

    PSN:lumulata, NN Dollodon

  • EMarkM 26 Apr 2013 08:04:16 3,173 posts
    Seen 5 days ago
    Registered 6 years ago
    It's fixed! On iOS & Safari at least.

    Thanks engineers!
  • THFourteen 26 Apr 2013 08:27:49 33,109 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 9 years ago
    Not on IE.

    Also just tried my ipad, not on my ipad either. Takes 1m+ to load a forum page.

    Haven't tried the front page, lets be honest, i dont really use it ;-)
  • twelveways 26 Apr 2013 08:45:32 3,965 posts
    Seen 27 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Not on Oeral either, loading very slowly. I am in China though but it is ususally quicker than this.
  • dominalien 26 Apr 2013 08:52:03 6,848 posts
    Seen 9 hours ago
    Registered 8 years ago
    Yeah, not any better in Safari on the iPad. Still works fully well in Chrome on the same device.

    PSN: DonOsito

  • Buztafen 26 Apr 2013 09:01:39 16,151 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 7 years ago
    Its been utter shite for almost a day now. Tried latest FF and IE (at work) and it takes minutes to load a page and when it does load its all borked and messed up. I can read the full post in this thread for instance. What the hell is going on EG?
  • THFourteen 26 Apr 2013 09:02:11 33,109 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 9 years ago
    Working better for me on IE now
  • LeoliansBro 26 Apr 2013 09:05:33 43,672 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 8 years ago
    Still borderline unusable on IE here.

    LB, you really are a massive geek.

  • Deckard1 26 Apr 2013 09:07:29 27,612 posts
    Seen 7 minutes ago
    Registered 5 years ago
    Make it work properly! I've just done some work for fucks sake. WORK!

    Hush you ponce

  • boo 26 Apr 2013 09:10:33 11,735 posts
    Seen 40 minutes ago
    Registered 11 years ago
    Still multi-minute load times on Mac OSX / Safari & Win XP / IE.

    Just Another Lego Blog

  • Salaman 26 Apr 2013 09:12:07 18,953 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 10 years ago
    What a massive productivity spike this will be all around Europe.
    /click topic
    /go do some work
    /come back to EG
    and repeat.
  • nickthegun 26 Apr 2013 09:13:44 59,367 posts
    Seen 8 minutes ago
    Registered 9 years ago
    Its the pure amount of seemingly unoptimised shite dumped on top of the original code.

    Its like taking a Lada and strapping a sofa, a chest of drawers and a double bed to the roof and expecting it to still do 30mph.

    ---------------------------------------------------------
    He totally called it

  • THFourteen 26 Apr 2013 09:15:55 33,109 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 9 years ago
    LeoliansBro wrote:
    Still borderline unusable on IE here.
    Actually yeah its gone back to unusable for me too.
  • THFourteen 26 Apr 2013 09:16:18 33,109 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 9 years ago
    Can we go back to the old format if the new one isn't working
  • Salaman 26 Apr 2013 09:17:03 18,953 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 10 years ago
    After I posted here it suddenly went fine.
    Maybe this thread acts like a toggle. If it goes back to shit now that I put this here I'll be back.
  • Page

    of 15 First / Last

Log in or register to reply