Bug reporting & feedback Page 112

  • Page

    of 120 First / Last

  • Deleted user 17 January 2013 21:42:00
    meme wrote:
    It's like that scene in Zero Dark Thirty where she keeps scrawling the number of days elapsed with no activity on the window.
    Day 2908

    Edited by Aargh. at 21:42:24 17-01-2013
  • Deleted user 24 January 2013 16:01:43
    @craigy @craigy @craigy @craigy
  • Buztafen 24 Jan 2013 16:39:16 16,234 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 7 years ago
    @craigy

    The tools for groups are still broken. I cant rename any threads in The L4D Group for some reason. When i click the rename button on the left it just takes me to the front page. This happens when using both Firefox and IE.

    Is there a fix?...Craigy?...Ven? :)
  • Deleted user 25 January 2013 16:19:08
    fanks craigy xxx
  • andijames 28 Jan 2013 12:19:14 2,731 posts
    Seen 12 hours ago
    Registered 7 years ago
    The new banner ad on the full site is making the screen flicker on every page refresh / click. Very annoying :(

    Safari 6.0.2 - OS X ML.

    vivir el momento

  • Bremenacht 28 Jan 2013 12:51:00 18,246 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 7 years ago
    How do you find old threads you've started?

    I can't find the button anymore.
  • Deleted user 28 January 2013 12:53:27
    On the left side in "HD" view. Giant button.
  • RockyMotion 29 Jan 2013 12:48:41 2,755 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 5 years ago
    Shouldn't the site ask for confirmation when you click the "delete" button on your post? Since it's right next to the "edit" button it's very easy to click on it by accident.
  • Zomoniac 30 Jan 2013 13:50:09 7,827 posts
    Seen 11 hours ago
    Registered 10 years ago
    Getting some slightly odd read/unread things going on. A thread with a most recent post two days ago that I read earlier this morning is showing as unread, yet the thread appearing at the very top with a most recent post of 15 seconds ago I haven't opened in hours but is marked as read.
  • mal 30 Jan 2013 14:03:07 22,536 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 13 years ago
    The read/unread marker's rarely worked for me since the last big update. It seems to run in one of three modes - one where read and unread is inverted, one where the correct markers are shown offset, so e.g. it'll show unread if the thread two rows above is unread, and finally a mode where it actually works alright. I've just given off relying on them - we never used to have them, and that thread sorting still works fine.

    Cubby didn't know how to turn off sigs!

  • andijames 31 Jan 2013 18:07:50 2,731 posts
    Seen 12 hours ago
    Registered 7 years ago
    andijames wrote:
    The new banner ad on the full site is making the screen flicker on every page refresh / click. Very annoying :(

    Safari 6.0.2 - OS X ML.
    This is really getting on my tits now. Could someone please sort this ad out? I can just about stomach BLOPS2 ads but when every click leads to a flickering page the epileptic in me is crying out.

    vivir el momento

  • onestepfromlost 7 Feb 2013 20:23:54 2,063 posts
    Seen 8 minutes ago
    Registered 7 years ago
    on the front page, im getting a huge gap between the platform column, and the articles. It's only happening on the laptop for some reason, not on the desktop, been happening maybe the last week or so, dunno if its ad related.
  • craigy Staff 11 Feb 2013 13:51:06 7,654 posts
    Seen 7 hours ago
    Registered 8 years ago
    @Buztafen you should be able to rename group threads now. Sorry for the epic delay.
  • Deckard1 11 Feb 2013 21:05:27 27,981 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 5 years ago
    The dots are gone. THE DOTS ARE GONE!
  • X201 11 Feb 2013 21:18:42 15,446 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 9 years ago
    @Deckard1

    That's probably the trigger phrase for a political coup in Bulgaria or the like.
  • X201 11 Feb 2013 21:33:46 15,446 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 9 years ago
    The problem where long holding a link on a tablet doesn't work, is back. :-(
  • craigy Staff 12 Feb 2013 09:10:01 7,654 posts
    Seen 7 hours ago
    Registered 8 years ago
    @X201 are you sure?
  • Buztafen 12 Feb 2013 09:23:14 16,234 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 7 years ago
    Cheers craigy, though i fear the nail is already in the coffin for that particular group thread. :(
  • X201 12 Feb 2013 09:32:31 15,446 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 9 years ago
    @craigy

    Yep. I noticed it last night, still present today.

    Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

    Rebooted tab. No other programs running.

    A long press on the link, to bring up the menu to open in separate browser window or copy URL etc, doesn't work on EG, but works fine on all other sites.

    Long press on link triggers the tab's highlight and copy text mode.
  • Triggerhappytel 26 Feb 2013 13:33:18 2,695 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 10 years ago
    Anyone having any trouble with the mobile site via smartphones? I can't leave comments or upvote people, as of yesterday afternoon. It's fine for me on the portable version, albeit more of a pain to use on my phone. The forum is fine for me though - I'm writing this on my phone.
  • DFawkes 26 Feb 2013 14:56:15 22,968 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 9 years ago
    Same here. Out of curiosity I've also tried the mobile site on a PC browser and it's exactly the same - can't vote on karma at all.

    Oh for goodness sake, I've caught my scrotum in my zip again - Margaret Thatcher, 1986

  • CharlieStCloud 27 Feb 2013 08:47:59 5,202 posts
    Seen 1 month ago
    Registered 4 years ago
    Forbidden

    You don't have permission to access /forum/create on this server.

    Apache Server at www.eurogamer.net Port 80
    Anyone know why I keep continuously seeing these messages after trying (and failing) to post a comment/message on the forum?

    ... starting to get on my wick a little bit now.

    The affected threads for me are the European Football thread, Windows Phone 8 and the Tennis ('wimbly') thread.
  • mrpon 27 Feb 2013 08:57:41 28,914 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 8 years ago
    A post containing a link and ending with a question mark causes the error.

    The resolution? Put a space after the question mark.

    : )

    Give yourself 5 or gig, you're worth it.

  • dominalien 27 Feb 2013 09:00:52 6,860 posts
    Seen 56 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Post deleted

    PSN: DonOsito

  • nickthegun 27 Feb 2013 09:11:01 59,922 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 9 years ago
    dominalien wrote:
    Because you put a link in your post and ended it (the post, not the link) with a question mark.
    This is also a bug

    ---------------------------------------------------------
    someone say something funny

  • dominalien 27 Feb 2013 09:15:37 6,860 posts
    Seen 56 minutes ago
    Registered 8 years ago
    nickthegun wrote:
    dominalien wrote:
    Because you put a link in your post and ended it (the post, not the link) with a question mark.
    This is also a bug
    Yeah...

    PSN: DonOsito

  • MrTomFTW Moderator 27 Feb 2013 09:16:45 38,176 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 11 years ago
    nickthegun wrote:
    dominalien wrote:
    Because you put a link in your post and ended it (the post, not the link) with a question mark.
    This is also a bug
    It's been a bug since before the big site redesign, so don't hold your breath for a fix ;)

    Follow me on Twitter: @MrTom
    Voted by the community "Best mod" 2011, 2012 and 2013.

  • Deckard1 27 Feb 2013 09:17:41 27,981 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 5 years ago
    Post deleted
  • dominalien 27 Feb 2013 09:18:32 6,860 posts
    Seen 56 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Deckard1 wrote:
    Don't tell everyone about the delete bug! It's like a secret place you can say what you want without repercussions

    Minge ferret!
    You can say anything you want without repercussions and THIS is what you say?

    PSN: DonOsito

  • nickthegun 27 Feb 2013 09:24:18 59,922 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 9 years ago
    Post deleted

    ---------------------------------------------------------
    someone say something funny

  • Page

    of 120 First / Last

Log in or register to reply