Fable 3 stats have reset ?

  • Page

    of 1

    Previous Next
  • FortysixterUK 31 Oct 2010 18:43:20 391 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 8 years ago
    Sunday afternoon 31st october, all stats counter seem to have reset on mine and a couple of my friends Fable 3 games. Where it said I had 700+ kills, now says I have 13 and so on.

    Anyone else experiencing this ?
  • BabyJesus 31 Oct 2010 18:58:56 4,412 posts
    Seen 11 months ago
    Registered 5 years ago
    Yep.

    But my game has glitched to fuck, Jasper is a mute, no OST and Trees are rotating..

  • Futaba 31 Oct 2010 19:01:18 3,520 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 9 years ago
    Says you have 13 kills? Massive guess but it could be something to do with it being Halloween today?

    As far back as I can remember I always wanted to be a ninja.

  • Zafir 31 Oct 2010 19:18:01 56 posts
    Seen 3 years ago
    Registered 8 years ago
    Just to confirm. My stats have just completely reset too. Just did Reavers mansion bit and now my stats are no where to be found.
  • FortysixterUK 31 Oct 2010 19:59:42 391 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 8 years ago
    Sounds bad for all involved.......but I like the optimism of Futubas post :)

    It would appear this is becoming a wider spread issue, according to the official Xbox forums.


  • FortysixterUK 31 Oct 2010 20:29:09 391 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 8 years ago
    And now everything seems to be back...maybe a server backup was happening ?
  • butler` 31 Oct 2010 20:52:26 4 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 7 years ago
    I've clocked up 17 hours and 1000s of kills.

    It now says i have like 15 ranged kills etc (oh ok, that's why i've got the achi for 500? :/)
  • butler` 31 Oct 2010 20:52:29 4 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 7 years ago
    Post deleted
  • the_dudefather 31 Oct 2010 20:57:40 9,325 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 9 years ago
    Lionhead forgot to put the clocks back I guess

    (ง ͠° ͟ʖ ͡°)

  • kadooosh 31 Oct 2010 21:18:08 1,464 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 4 years ago
    Is it fixed?
  • M83J01P97 31 Oct 2010 21:24:25 6,668 posts
    Seen 43 minutes ago
    Registered 7 years ago
    Apparently, Lionhead are 'aware' of this. Quite what that means is anyone's guess... Maybe there has been some exploiting going on. I imagine tomorrow will bring better information.
  • Page

    of 1

    Previous Next
Log in or register to reply