Xbox 360 Data Transfer Cable Thingy Page 2

  • Page

    of 7 First / Last

  • wayneh 18 Oct 2009 22:05:02 2,311 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 6 years ago
    Being impatient I just bought from ebay, only £6. I know I could have got one free from M$ but that would have meant waiting. Once I've used it I will quite happily lend it to anyone who wants it.

    Act like a dumbshit and they will treat you as an equal

  • BabyJesus 19 Oct 2009 08:45:12 4,412 posts
    Seen 9 months ago
    Registered 5 years ago
    daz_john_smith wrote:
    Will the current Transfer Kits work with 250GB HDDs?

    Nobody knows yet afaik
  • wayneh 19 Oct 2009 10:05:48 2,311 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 6 years ago
    I phoned M$ and they don't include the Tx kits with the super elites so I'm assuming they must work.

    Act like a dumbshit and they will treat you as an equal

  • K1LLEGAL 19 Oct 2009 18:40:43 13 posts
    Seen 1 year ago
    Registered 6 years ago
    Anyone know if you can order the kit over the phone as opposed to sending that form off?
  • Deleted user 19 October 2009 19:44:43
    K1LLEGAL wrote:
    Anyone know if you can order the kit over the phone as opposed to sending that form off?
    Actually that's what I did. Called up support and talked round to the cable and then said, "So can I just request it from you now please?" and he sort of begrudgingly went through it with me and LO! it arrived the next week.

    That form is a ball ache, isn't it?
  • wayneh 19 Oct 2009 19:54:13 2,311 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 6 years ago
    You done well, the woman I spoke to wouldn't entertain the idea. :D

    Act like a dumbshit and they will treat you as an equal

  • Knighty 19 Oct 2009 19:56:04 978 posts
    Seen 4 months ago
    Registered 9 years ago
    Anyone got a cable they've got going spare? Far too lazy to request one and I've been sat with my elite with my original 20gb drive in it for the last couple of weeks (a testament to my laziness). Not too lazy to send it back/on afterwards, of course ;-)
  • K1LLEGAL 21 Oct 2009 23:32:18 13 posts
    Seen 1 year ago
    Registered 6 years ago
    Well my ways of persuation aren't exactly great, so assuming I can't talk them round I will just have to send that form off I suppose. I appreciate the response though!
  • thedaveeyres 22 Oct 2009 14:48:23 10,810 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 8 years ago
    Just tried to copy over my 120gig HDD to my spanking new 250gig HDD... no joy.

    I think it must be a software issue as I can't see a different cable being needed. Anyone know a way round this?

    D****** ******r

    XBLA: Hamster Trippin
    Steam: thedaveeyres
    PSN: HamsterTrippin

  • glo 26 Oct 2009 14:00:48 3,423 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 12 years ago
    anybody got the link to the form to request a data transfer kit? Can't find it on the xbox website
  • lunartick 26 Oct 2009 14:11:50 2 posts
    Seen 1 year ago
    Registered 7 years ago
    http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/E6F1F755-5258-46DD-A0E8-CEE835FAFD01/0/MigrationorderformincludingEuropewithfax_EN.pdf
  • Lexx87 26 Oct 2009 14:12:21 20,869 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 9 years ago
    If anyone needs one i've got one of the 'updated' ones.

    Speak the truth hussy!

  • Deleted user 26 October 2009 14:16:11
    wayneh wrote:
    You done well, the woman I spoke to wouldn't entertain the idea. :D
    Well I phoned up asking about how I'd go about moving from one HDD to another, pretending that I didn't already in fact know exactly how to do that... ;)

    He explained I needed this kit and so I asked him for it. He said, no I need to fill in a form. I said, can't you just sort it out for me now I'm on the phone, I've been on the phone for ages. He sort of ummed and aahhed but I just played dumb and didn't let him entertain the notion of making me go to their website. I was ready to tell him I didn't have the internet if he did say that...
  • thrawn 26 Oct 2009 14:18:05 891 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 12 years ago
    Lexx87 wrote:
    If anyone needs one i've got one of the 'updated' ones.

    I need one to go from 20Gb to 60Gb. If the 'updated' ones you talk of will do I'll take it off your hands :)
  • Lexx87 26 Oct 2009 14:20:32 20,869 posts
    Seen 10 hours ago
    Registered 9 years ago
    Well I say updated because people reported they didn't work, but then someone mentioned 'new' ones did, and mine worked...so :p From 20 to 60 too. I'll have a look I worry I don't know where the disc is, only the cable.

    Speak the truth hussy!

  • thrawn 26 Oct 2009 14:31:04 891 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 12 years ago
    Lexx87 wrote:
    Well I say updated because people reported they didn't work, but then someone mentioned 'new' ones did, and mine worked...so :p From 20 to 60 too. I'll have a look I worry I don't know where the disc is, only the cable.

    If you find it drop me a PM :)
  • kinky_mong 26 Oct 2009 15:50:35 10,107 posts
    Seen 13 hours ago
    Registered 6 years ago
    K1LLEGAL wrote:
    Anyone know if you can order the kit over the phone as opposed to sending that form off?

    I had to last week because I sent the form off in the middle of September and hadn't received anything. Just say to them that you sent off the form ages ago and haven't received it and then they'll ask for the details to send you a new one.

    I'll never get my Orc looking the same again.

  • glo 26 Oct 2009 17:23:21 3,423 posts
    Seen 6 hours ago
    Registered 12 years ago
    until my transfer kit arrives am I best to just use my old 20GB HD from my red-ringed premium in my new elite?
  • agparrot 26 Oct 2009 17:30:52 11,903 posts
    Seen 2 months ago
    Registered 11 years ago
    glo wrote:
    until my transfer kit arrives am I best to just use my old 20GB HD from my red-ringed premium in my new elite?

    Yup.
  • Davinnicus 28 Oct 2009 23:36:53 292 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 9 years ago
    So after buying a larger HD on ebay, does anybody have one of these sitting around doing nothing. Would've bought one on ebay, but they are going for crazy prices.
  • BartonFink 10 Nov 2009 12:35:08 34,851 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 13 years ago
    So has anybody tried an old 20G > 250G transfer yet? Getting my new super elite in the next few hours. Have a transfer cable just wondering if anybody has tried it.
  • BartonFink 10 Nov 2009 12:36:13 34,851 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 13 years ago
    rodpad wrote:
    Helloes. Don't suppose anyone has a spare they'd be willing to pass along for a week?
    If it doesn't work for me today I will send on the one I have.
    [edit] actually no point in holding onto it if it doesn't. Assuming it's alright with MrED206 who sent it on to me.
  • altitude2k 10 Nov 2009 13:19:29 4,028 posts
    Seen 7 minutes ago
    Registered 5 years ago
    I ordered mine over a week ago to transfer from 20GB to 120GB and it still hasn't arrived. How long do these normally take to come from MS?

    Got a mate who's bought my old Pro so I need to get my data transferred and give him the HDD. Might ask if someone could pass one onto me if I don't get it soon.
  • BartonFink 10 Nov 2009 19:33:49 34,851 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 13 years ago
    Ok 20G > 250G is running so it looks like it works \o/
  • Slurmseh 10 Nov 2009 19:36:57 2,336 posts
    Seen 9 hours ago
    Registered 7 years ago
    BartonFink wrote:
    Ok 20G > 250G is running so it looks like it works \o/
    It does!? Fuck!
  • BartonFink 10 Nov 2009 19:40:10 34,851 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 13 years ago
    Yes indeed it does 59mins remaining
  • Slurmseh 10 Nov 2009 19:48:29 2,336 posts
    Seen 9 hours ago
    Registered 7 years ago
    I accidentally deleted my profile when I was trading in my Xbox and lost all my saves :(

    Fuck you GAME and your crappy transfer cables that don't work!
  • BartonFink 10 Nov 2009 21:26:47 34,851 posts
    Seen 2 days ago
    Registered 13 years ago
    Result it worked!!!!
  • siro 11 Nov 2009 10:54:37 1,826 posts
    Seen 9 hours ago
    Registered 10 years ago
    I got myself a new box through the Amazon Deal. Before I had a Premium with the 120gb add-on, and figured it's worth the renewed guarantee, lower power consumption and hopefully a bit less noise.

    Though I could just use my old 120 GB drive, but as the housing is made for a white box, I'd prefer to change to the new one.

    I'll need a transfer thingy as well, right? Is a transfer between same size drives even possible?
  • Page

    of 7 First / Last

Log in or register to reply