Virgin Media issues Page 11

  • Page

    of 19 First / Last

  • KayJay 15 Jun 2012 23:53:51 5,289 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    Got my SuperHub installed today. The engineer spotted my Apple Airport Extreme and with a wry smile asked if I wanted it in "Modem Only Mode" is said yes please. :)
  • Dirtbox 16 Jun 2012 00:27:42 78,568 posts
    Seen 21 minutes ago
    Registered 12 years ago
    Because he knew there was no way you could have done it by yourself.

    Edited by Dirtbox at 00:28:06 16-06-2012

    +1 / Like / Tweet this post

  • Sid-Nice 16 Jun 2012 03:25:48 15,852 posts
    Seen 5 hours ago
    Registered 11 years ago
    Got my TIVO box installed on Tuesday; funny thing is my TV ends up in "Extension 2" overriding the HDMI when turning the TIVO box off/TV on. Also I unexpectedly received a new Super Hub; I'm now getting 105mbps opposed to 94mbps on my old modem/router set up. I need to check the TIVO settings; I don't watch TV but the wife is getting frustrated as she just mastered the V+ Box controls after 4 years of trying.

    NNID Sid-Nice

  • KayJay 16 Jun 2012 06:47:01 5,289 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    Dirtbox wrote:
    Because he knew there was no way you could have done it by yourself.
    Yeah yeah wot eva. :)

    It's quite a big thing and it's got lots of lights. Any way I can disable that big red/blue one right on the front?
    I don't mind the status lights, but my AV corner is starting to look like Blackpool Illuminations... :/

    Edited by KayJay at 06:48:40 16-06-2012
  • Dirtbox 16 Jun 2012 10:16:48 78,568 posts
    Seen 21 minutes ago
    Registered 12 years ago
    Just hide it away somewhere, it's not doing anything useful where it has to be on display or anything.

    +1 / Like / Tweet this post

  • localnotail 16 Jun 2012 11:55:56 23,093 posts
    Seen 8 months ago
    Registered 6 years ago
    Put electrical tape over them if you don't think you need to see them all the time?

    We get our Superhub in a few weeks. Not sure what they are going to make of our existing set-up - will they let me just have the box and then take a 2 hour paid break?

    A strange game. The only winning move is not to play.

  • KayJay 16 Jun 2012 12:54:58 5,289 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    Dirtbox wrote:
    Just hide it away somewhere, it's not doing anything useful where it has to be on display or anything.
    Yeah perhaps. Although the way the Coax goes into the back kinda limits how much you can "Tuck" it away.

    I've got some Electrical tape. That'll do the job.
  • ToonMonkey 16 Jun 2012 13:25:36 339 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 4 years ago
    The superhub really is gash. Switched to modem mode and plugged in a 20 quid router and hey presto massive improvements to signal range, strength and speed. Should rename it the fuckingshithub.
  • KayJay 16 Jun 2012 14:19:50 5,289 posts
    Seen 16 hours ago
    Registered 8 years ago
    localnotail wrote:We get our Superhub in a few weeks. Not sure what they are going to make of our existing set-up - will they let me just have the box and then take a 2 hour paid break?
    There is actually some set up they have to do, they assign 2 hours but my chap was only here for around 30 minutes.
    He did some jiggery pokery with his PDA thing, rebooted it, used my Mac to change some of the settings (Modem only Mode). It would have been even less if he didn't have to go and cut a length of Coaxial, the old modem was on a really short piece.
  • onestepfromlost 16 Jun 2012 16:42:44 2,091 posts
    Seen 37 minutes ago
    Registered 7 years ago
    to be honest ive not had much of a problem with the Superhub. Maybe im just being cheap and cant be bothered shelling out for a decent router
  • localnotail 16 Jun 2012 18:33:33 23,093 posts
    Seen 8 months ago
    Registered 6 years ago
    We've got 2 wireless networks, in an ethernet over power system. I'm hoping the superhub engineer just sets it up in modem only and leaves well alone.

    A strange game. The only winning move is not to play.

  • DUFFMAN5 16 Jun 2012 19:10:10 15,054 posts
    Seen 6 minutes ago
    Registered 10 years ago
    Are we all getting this updates ? i'm sure I read we were*, but as yet nothing, no info via post etc...I live in Hampshire.


    * a sweentner due to the fact we get fuck all offers, even though we have been with them for years and years. I hate how that works, all about new blood/money, bloodmoney if you will ;)

    "Duffman the grey is thrusting in the direction of the problem! Oh, yeah!"

  • Gurgy 16 Jun 2012 19:42:07 2,616 posts
    Seen 40 minutes ago
    Registered 13 years ago
    @localnotail

    When I had my superhub installed the guy just plugged it into the mains and attached the incoming cable feed to it and as I had asked him to not do any more as I wanted to switch it to modem only mode he then made a phone call to activate the hub and then left. There was no need for his visit they could have just posted me the superhub.

    I was upgrading from their 20 mb service so I had my incoming cable feed wires upgraded about 2 years ago.

    I just had a netbook ready and plugged that direct into the superhub and switched it to modem only mode. Then unplugged netbook and plugged in my existing router and all was fine.
  • localnotail 16 Jun 2012 20:43:18 23,093 posts
    Seen 8 months ago
    Registered 6 years ago
    Oh, nice one, cheers Gurgy :)

    Duffman, we are all getting it eventually, I think. There is an update checker online somewhere that you plug your postcode into to find out when you are due.

    A strange game. The only winning move is not to play.

  • Dirtbox 16 Jun 2012 20:44:30 78,568 posts
    Seen 21 minutes ago
    Registered 12 years ago
    http://192.168.100.1/

    Go to that address and login with the info they give you once it's installed to change the mode. Piece of piss.

    +1 / Like / Tweet this post

  • localnotail 16 Jun 2012 20:48:38 23,093 posts
    Seen 8 months ago
    Registered 6 years ago
    Cheers :)

    A strange game. The only winning move is not to play.

  • richardiox 4 Jul 2012 20:10:24 5,677 posts
    Seen 3 minutes ago
    Registered 10 years ago
    Anyone else's broadband fucked tonight? It's showing as RED on their service status page.

    I wanted to DL Spelunky :(
  • monkehhh 4 Jul 2012 20:28:30 3,437 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 6 years ago
    Got the Super Hub when I was reconnected / upgraded to 100mbit yesterday - one drop out early on, fiddled with a couple of settings, been solid since. Most annoying thing is the constantly flashing blue light, but I just turned it to the side. Service is fine for me, but the online account pages don't like me at the moment.
  • superdelphinus 4 Jul 2012 20:53:08 8,089 posts
    Seen 5 days ago
    Registered 9 years ago
    No one else had the thing where the beeb doesn't think you are in the uk?
  • senso-ji 4 Jul 2012 20:54:47 5,973 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 7 years ago
    BBC website wasn't working at all for me for a few minutes. Back up now.
  • fletch7100 11 Jul 2012 10:44:02 7,382 posts
    Seen 12 hours ago
    Registered 4 years ago
    So is virgin media good company To sign up to? Just looking at 100mb, and cheapest sky tv package at the moment
  • RunningMan 11 Jul 2012 10:52:13 2,437 posts
    Seen 7 minutes ago
    Registered 8 years ago
    Check out the sign up deals with quidco, sometimes you can get 100 cashback (currently it's 142 for next 4 days). I've found VM very good. The broadband is pretty solid and you get the advertised rate. I have a V+ box and it's very good, but the Tivo boxes are supposed to be very good. The on demand stuff is very good.
  • spindle9988 11 Jul 2012 11:43:22 3,629 posts
    Seen 12 minutes ago
    Registered 7 years ago
    They came to repair mine a couple of weeks ago as my connection was dropping and got really laggy. It has just started showing signs of the same problem again. Fucking Virgin
  • superdelphinus 12 Jul 2012 16:49:03 8,089 posts
    Seen 5 days ago
    Registered 9 years ago
    My connection has been REALLY slow the sat few days. Due to be upgraded this month so I don't know if it's something to do with that or what
  • superdelphinus 12 Jul 2012 16:50:05 8,089 posts
    Seen 5 days ago
    Registered 9 years ago
    I have a TiVo box and it's good. I don't really actually use any of the TiVo specific stuff particularly though. The thing where it records stuff for you is more annoying than anything really
  • monkehhh 12 Jul 2012 18:27:24 3,437 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 6 years ago
    @fletch7100 I'd say so, I'm on 100/10 internet through the Super Hub and it's solid so far - the engineer / installer guys are generally sound too.
  • Load_2.0 12 Jul 2012 19:11:26 19,456 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 11 years ago
    WTF is a superhub and will it make a difference to my weak ass download speeds? I have virgin XT

    Make it simple I have limited cranial capacity.
  • Load_2.0 12 Jul 2012 19:16:22 19,456 posts
    Seen 3 hours ago
    Registered 11 years ago
    Google got it. Router and modem.
  • localnotail 12 Jul 2012 20:06:22 23,093 posts
    Seen 8 months ago
    Registered 6 years ago
    I've never had any trouble with them. 34 a month for basic TV + phone I rarely use + 60MB broadband since the upgrade a week or so ago.

    A strange game. The only winning move is not to play.

  • monkehhh 12 Jul 2012 21:17:18 3,437 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 6 years ago
    @Load_2.0 Yeah, what they call their new router/model combo - had many teething issues but it seems better now.
  • Page

    of 19 First / Last

Log in or register to reply